تبلیغات
تکنولوژی در خدمت بشریت، روانشناسانه زندگی کردن - روش درست کردن سیب زمینی پفکی
 
تکنولوژی در خدمت بشریت، روانشناسانه زندگی کردن
پیشرفت ، توسعه ، عدالت ، آزادی ، صلح و دوستی
درباره وبلاگ


با سلام
عباس حمیدیان
متولد 1367 لیسانس کامپیوتر
شغل آزاد
آدرس ایمیل abs.hamidian@gmail.com

مدیر وبلاگ : عباس حمیدیان
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
روش درست کردن سیب زمینی پفکی

همیشه سیب زمینی هایی که بیرون توی رستوران ها می خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می کنید اینقدر بهتون نمی چسبه.این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنن.

A1388820365 سیب زمینی سرخ کرده پفکی رستورانی

مواد لازم

سیب زمینی: به میزان دل خواه

آماده سازی

سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.

اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!

سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.

بعدش شروع کنید به خلال کردن.

همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.

نیمه پز کردن

وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.

سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.

سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.

اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.

اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.
سرخ کردن

روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.نوش جان





نوع مطلب : سلامت، پزشکی، علمی، عمومی، مطالب خواندنی، مقاله تخصصی، گوناگون، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
1393/05/17
عباس حمیدیان
1397/01/19 08:45
Have actually been taking little over a month.
1397/01/19 08:05
Now, not only do I find that, but also the Christmas Cones that
I like, and the wall hangings with crosses.
1397/01/18 03:45
Have been taking little over a month.
1397/01/17 14:16
Its magnificence, magnificent colour, transparency, resistance and permanence are
traits that differentiate it from other stones.
1397/01/17 09:56
Deep, SeaWorld is both a zoo/aquarium and a style park.
1397/01/17 03:55
I'm trying to find the time to jot down a Hub explaining easy
methods to make cuff bracelets utilizing polymer clay.
1397/01/17 03:36
It is a pain.
1396/05/16 19:23
Why viewers still use to read news papers when in this technological world the whole thing
is available on web?
1396/04/21 11:34
Hi my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and come with almost all vital infos.
I'd like to see more posts like this.
1396/01/25 04:25
Link exchange is nothing else except it is simply placing the other person's blog link
on your page at proper place and other person will
also do similar for you.
1396/01/19 18:42
whoah this blog is magnificent i like reading your articles.
Stay up the good work! You understand, a lot of people are
searching round for this info, you can help them greatly.
1396/01/19 15:40
Hello, this weekend is pleasant in favor of me, since this point
in time i am reading this wonderful educational piece of writing here at my residence.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر